De leukste cadeau's | GRATIS VERZENDING | Voor 23:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de Algemene Leveringsvoorwaarden van Sybra. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens een bestelling te plaatsen.

Algemene voorwaarden Sybra
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Sybragevestigd te Deventer en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer "81401892". Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Sybraakkoord gaat.

Prijs
Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief  9% of 21% BTW, exclusief verzendkosten.

Bestelling
Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de wijze van betaling, wijze van verzending alsmede de totale kosten worden vermeld.

Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland nemen wij voor onze rekening. Daarom worden alle bestellingen gratis verzonden. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land.

Levering
Na betaling wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen verstuurd, o.o.v. via DPD , DHL of PostNL.
 

Retourneren en ruiling
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen (zonder opgaaf van reden) na ontvangst de bestelling te retourneren. Wij verzoeken u dit zo snel mogelijk per e-mail te melden aan info@sybra.nl met vermelding van uw ordernummer + orderdatum, het te retourneren artikelnummer en uw bankgegevens. Uw bestelling dient ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking aan Sybra te worden geretourneerd.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Sybra gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Aansprakelijkheid
Sybra kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.