De leukste cadeau's | GRATIS VERZENDING | Voor 23:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis!

Retourneren

Retourneren en ruiling
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Mocht het artikel desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren bij Sybra. Wij verzoeken u dit zo snel mogelijk van tevoren per e-mail te melden aan info@sybra.nl met vermelding van uw ordernummer + orderdatum, het te retourneren artikelnummer en uw IBAN bankrekeningnummer. Deze mail zal door ons worden bevestigd met vermelding van het retournummer alsmede het retouradres (Hunneperweg 1, 7418 EH te Deventer)

Uw bestelling dient ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking aan Sybra retour te worden gezonden. De verzendkosten zijn hierbij voor rekening van de klant.

Houdt u er rekening mee dat niet aangemelde retourzendingen en onvoldoende gefrankeerde retourzendingen door ons niet worden aangenomen en derhalve niet worden gecrediteerd.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij u het aankoopbedrag (minus verzendkosten) binnen 7 dagen terugstorten.

Wanneer Sybra een verkeerd artikel levert, of wanneer de klacht van de klant gegrond is, heeft de klant het recht Sybra het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van Sybra komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal Sybra binnen 7 dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan u storneren.